Ficknäsduk


Ficknäsduk

Välj Variant

Art.nr. 17-26200-0100
Minsta antal: 1 st

En elegant enfärgad ficknäsduk i Satin. Passar framförallt till festen men även till lite finare vardags tillställningar. Finns även i matchande fluga.

Pris 100,00 kr

Produktfärg

Vit

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Portia

Inga maskiner i världen kan ersätta Portias kunskap och Portias känsla för råvaran - tyget. Kombinationen av moderna maskiner och Portias stora hantverkskunnande är däremot den bästa garantin för förstklassiga produkter.

Portia är lyckligt lottade. På vilket sätt? Jo, Portia är en av få aktörer som finns kvar som vet hur man arbetar enligt den gamla skolan. Det betyder alltså att Portia är en av få som kan låta det gamla möta det nya. I Portias materialval, i Portias design, i allt Portia gör. Portia har kvar sitt 90-åriga hantverkskunnande, många produkter tillverkar Portia fortfarande själva. Slutresultatet är aldrig en tillfällighet, för Portia övervakar hela processen. Portia skiljer bra från dåligt med ögon, hjärta och framför allt med en fingertopp känsla.

Portia är välkänt för sina slipsar, hängslen, bälten och accessoarer för män sedan mer än 90 år. Idag är Portia starkare än någonsin och jobbar ständigt för att utvecklas och anpassa oss till den nya tidens marknader.


Visa samtliga produkter från Portia
Material polyester satin
Storlek 30x30cm
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter

fr. 178,00 kr

Portia
Fluga

fr. 310,00 kr

Portia
Slips

fr. 310,00 kr

Portia
Slips

fr. 178,00 kr

Portia
Slips

fr. 149,00 kr

Ernst Alexis
Näsduk

fr. 178,00 kr

Portia
Slips